Eddie's Kød

12. Forloren mørbrad med ovnbagte græskar

12. Forloren mørbrad med ovnbagte græskar

Ingredienser

  • 1 forloren mørbrad
  • Salt og peber
  • 5 dl svinebouillon

Græskar

  • 1 stk. græskar, f.eks. hokkaido
  • 3 kviste timian
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • Saft af 1 citron
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Græskarkerner

  • 50 g græskarkerner

Tilbehør

  • 1 bakke rucola

Opskrift til 4 personer.

Den forlorne mørbrad brunes af på en pande og lægges i et ildfastfad sammen med bouillon. Steges i ovn ved 180°C i ca. 2 timer. Trækker yderligere 10 minutter inden udskæring.

Græskar
Halver græskarret og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarkødet i både . Pluk bladene af timiankvistene og rør en marinade af finthakket hvidløg, timian, chili, citronsaft, olivenolie, salt og lidt peber. Kom græskarstykkerne i et stort ildfast fad og vend dem sammen med marinaden. Bag græskar i ovnen i ca. 25 minutter ved 180°C til det er mørt.

Græskarkerner
Rist græskarkernerne på en tør, varm pande til de begynder at poppe. Krydr med salt og kom dem over på en tallerken til afkøling.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.