Eddie's Kød

07. Italienske kødboller med tomatsovs

07. Italienske kødboller med tomatsovs

Ingredienser

  • 600 g italienske kødboller

Tomatsovs

  • 1 finthakket løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse tomater
  • ½ dl olivenolie
  • ½ squash
  • 100 g god slagterbacon
  • 2,5 dl vand
  • 6 store bagekartofler
  • 2 kviste rosmarin
  • 1 dl god olivenolie
  • Salt og peber

Opskrift til 4 personer.

Hæld olien i gryden. Svits bacontern af i gryden i et par minutter og tilsæt de snittede løg, hakket hvidløg og squash i skiver. Efter et par minutter kan du tilsætte tomater og vand.

Tilsæt kødboller og lad retten simre i 25 minutter.

Bagekartoflerne skæres i både, og krydres godt med olie, salt og peber. Der drysses med hakket rosmarin.
Steges gyldne og sprøde i en 200°C varm ovn i 45 minutter.