BUFFET 1
(Kold anretning).
• Ribbenssteg med rødkål
• Paté med corniconer
• Glaseret skinke
• Stegt oksefilet med fedtkant og perleløg
• Kartoffelsalat
• Grøn salat
• Brieost med frisk frugt
PR. PERSON KR. 185,00
Minimum 15 personer.
BUFFET 2
• Gravad laks anrettet med asparges og dertil dilddressing
• Stegt tyndstegsfilet
• Varm bagt kartoffel med persillesmør, salat og dressing
• 2 slags oste med frisk frugt
PR. PERSON KR. 215,00
Minimum 15 personer.
BUFFET 3
• Hellefisk pyntet med rejer, asparges, citron og dild + flute
• Stegt tyndstegsfilet
• Stegt rødvinsskinke
• Flødestuvede kartofler
• Salat og flutes
• Osteanretning
PR. PERSON KR. 225,00
Minimum 15 personer.
KOLD BUFFET
• 2 slags sild
• Roastbeef med kold kartoffelsalat
• Lakseruller i asparges med stuvet spinat
• Røget ål med røræg
• Tunmousse eller krydderpaté
• Mørbradbøffer med bløde løg
• Ostefad
PR. PERSON KR. 245,00
Minimum 15 personer.
RECEPTIONSBUFFET
• Hjemmerøget kogt skinke med æggestand
• Fransk urtekrydderpaté
• Hjemmekogt flæskerullepølse med løg, sky og italiensk salat
• Suså guldspegepølse
• Stroganoffpølse
• Tysk skinkepølse
• Specialbrød
• Smør og fedt
Anrettet og opsat på planker/fade.
PR. PERSON KR. 95,00
Minimum 25 personer.
PØLSEBUFFET
15-20 forskellige slags hjemmelavede luksuspålæg fra eget pølsemageri.
• Hjemmekogt røget skinke med æggestand
• Paté
• Gravad skinke med dressing
• Rullepølse med italiensk salat
• Forskellige tyske kogepølser
• Forskellige spegepølser
PR. PERSON KR. 135,00
Minimum 15 personer.
TILBEHØR
• Specielt ostebord
• Stor brieoste/skære ost gauda m.m. og pynt
• Brød
• Smør og fedt
PR. PERSON KR. 58,00
Minimum 15-20 personer.