Eddie's Kød

Månedens Kødbox

December 2018

4 stk. bøffer
1 stk. fyldt kalkunbryst
1,2 kg kamsteg
1 kg hamburgerryg
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
4 stk. pork chops (revelsben)
600 g italienske kødboller
700 g stroganoff
8 stk. fadkoteletter
750 g panderet
1 stk. landkylling
1 stk. forloren mørbrad
1 kg julemedister
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Januar 2019

1 stk. skinkemignon a la provence
4 stk. hakkebøffer
4 stk. marinerede kyllingebryster
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket svinekød, maks. 8% fedt
1 stk. trøffelmarineret svinefilet
800 g hamburgerryg
1 stk. oksegrydesteg
600 g skinkekød i strimler
750 g gyrospande
600 g simrekød af okse
600 g fadkoteletter
1 stk. svinemørbrad

DKK 995,00

Hent opskrifter

Februar 2019

1 stk. kalvesteg med bacon
4 stk. møre bøffer
4 stk. kyllingebryster med umami
4 stk. slow cook koteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket svinekød, maks. 8% fedt
8 stk. ølmarinerede svinekæber
500 g skinkekød i strimler
1 stk. landkylling
1 stk. færdigret
8 stk. pølser
1 stk. græsk farsbrød
1 stk. røget skinkesteg
600 g stroganoff

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 03

600 g hakket oksekød
1 kg røget ribbenssteg
4 stk. fyldte kyllingebryst
Fyldig gryderet
(med kød og sæsonens grønt)
4 stk. krebinetter

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 04

800 g medister
4 stk. skinke Cordon bleu
1 pakke pølser
600 g oksekød i strimler
1 stk. forloren hare

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 05

1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. hakkebøffer
750 g panderet
4 stk. skaftkoteletter
1,2 kg hamburgerryg

DKK 299,00

Hent opskrifter

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.