Eddie's Kød

Koldt bord

Koldt bord 1

• Marinerede sild
• Stegte sild
• Lune revelsben med rødkål
• Glaseret skinke med røræg
• Hakkebøf med bløde løg
• Osteanretning
• Brød, smør og fedt

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
145,00

Koldt bord 2

• Marinerede sild
• Æg med rejer
• Roastbeef med kartoffelsalat
• Kyllingelår i baconsvøb
• Mørbradbøf med champignon á la creme
• Fransk brieost med frugt
• Brød, smør og fedt

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
180,00

Koldt bord 3

• Marinerede sild med æg og karrysalat
• Mørbradbøf med bløde løg
• Ribbenssteg med rødkål
• Lune frikadeller med surt
• Leverpostej med bacon og champignon
• Fiskefilet med remoulade og citron
• Landskinke med røræg
• Skæreost (anrettet i skiver)
• Brød, smør og fedt

Minimum 15 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
210,00

Koldt bord 4

• Marinerede sild
• Kryddersild
• Kyllingesteg med agurksalat
• Roastbeef med remoulade og peberrod
• Mørbradbøf med bløde løg
• Skæreost anrettet i skiver
• Brød, smør og fedt

Minimum 15 personer. 

Vis mere
Pr. person
Kr.
180,00

Koldt bord 5

• Marinerede sild
• Fiskefilet med remoulade og citron
• Tarteletter med høns i asparges
• Mørbradbøf med bløde løg
• Kogt oksebryst med pickles
• Roastbeef med remoulade og peberrod
• Osteanretning
• Brød, smør og fedt

Minimum 15 personer.
 

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
215,00

Koldt bord 6

• Marinerede sild
• Kryddersild
• Stegte sild i lage
• Fersk røget laks
• Rejesalat
• Leverpostej med bacon og champignoner
• Fiskefilet med remoulade
• Kylling med agurkesalat
• Glaseret hamburgerryg eller landskinke med røræg
• Osteanretning og frugtsalat
• Brød, smør og fedt

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
225,00