Eddie's Kød

Månedens Kødbox

Februar 2017

1 stk. kalvesteg med bacon
4 stk. møre bøffer
4 stk. kyllingebryster med umami
4 stk. slow cook koteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
500 g skinkekød i strimler
1 stk. revelsben ”Italy style”
4 stk. kalkunschnitzler
1 stk. røget ribbenssteg
750 g simreret
1 stk. svinemørbrad
1 kg nordisk farsbrød
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Marts 2017

1,2 kg svinekam med svær
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster ”Mexico”
4 stk. pandeklare karbonader
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. kalkunschnitzler a la ”Holstein”
500 g skinkekød i strimler
4 stk. skinkeschnitzler
1 stk. oksesteg
750 g panderet
4 stk. koteletter
1 stk. landkylling
500 g stroganoff

DKK 995,00

Hent opskrifter

April 2017

500 g skinkekød i strimler
1 stk. landkylling
4 stk. Venøsteaks
4 store koteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g oksekød i strimler ”New York-style”
1 stk. svinemørbrad
1,2 kg porchettasteg
1,2 kg fransk kalvesteg
4 stk. kalkunmedaljoner
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. unghanebryster
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 11

600 g hakket skinkekød
4 stk. kalkunschnitzler marinerede
750 g medister
500 g skinkekød i strimler
4 stk. hakkebøffer med krydderkant

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 12

4 stk. karbonader med krydderrasp
750 g panderet
600 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryster (marinerede)
1 pk. pandepølser

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 13

4 stk. skinkeschnitzler med karrymarinade
600 g hakket oksekød
6 stk. fadkoteletter
4 stk. løgsteaks
500 g oksestrimler til wok

DKK 299,00

Hent opskrifter