Eddie's Kød

Månedens Kødbox

April 2017

500 g skinkekød i strimler
1 stk. landkylling
4 stk. Venøsteaks
4 store koteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
750 g oksekød i strimler ”New York-style”
1 stk. svinemørbrad
1,2 kg porchettasteg
1,2 kg fransk kalvesteg
4 stk. kalkunmedaljoner
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. unghanebryster
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Maj 2017

4 stk. tykstegsbøffer
4 stk. kalkuntournedos
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. hakkebøffer med krydderkant
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 kg filet royal
500 g skinkekød i strimler
4 stk. Cajunkoteletter
750 g lammesauté
4 stk. majkoteletter
1 stk. svinemørbrad
1 stk. landkylling
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Juni 2017

1 stk. svineculotte
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster teriyaki
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. marinerede kalkunbjælker
1 stk. marineret svinemørbrad
500 g skinkekød i strimler
1 stk. roastbeef
2 stk. côte de porc
4 stk. sommerspyd
750 g panderet
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 20

6 stk. benløse fugle
4 stk. Hawaiikoteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
1 stk. svinemørbrad

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 21

4 stk. kyllingespyd
4 stk. koteletter (græskmarinerede)
1,2 kg ølmarineret oksesteg
700 g skinkegryde med pølser
600 g hakket oksekød

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 22

4 stk. XL koteletter
1 pk. grillpølser
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. kyllingebryster (marinerede)
1 kg krydderskinke

DKK 299,00

Hent opskrifter